Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Partnereink

Fontos: A dokumentumokban szereplő információk NEM a Magyar Menopausa Társaság hivatalos álláspontját jelentik!

 • Phytotec Hungária

  Honlapunk: http://www.phytotec.hu

  Címünk: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 61.

  Telefon: (+36 1) 392-0385

  A Phytotec Hungária által forgalmazott készítmények hatóanyagai ellenőrzött körülmények között termesztett gyógynövényekből származnak, előállításuk szigorú minőségi követelményeknek megfelelő, nemzetközileg elismert gyógyszergyárakban történik, összetételüket és minőségüket rendszeres gyártói és hatósági ellenőrzések garantálják. A terápiás hatást legtöbb készítményünk esetében klinikai vizsgálatokkal igazolták. Legyen szó akár prosztatagyulladásról, aranyeres panaszokról vagy alvászavarról, netán enyhe depresszióról, a Phytotec Hungária készítményei jó választásnak bizonyulhatnak. A hölgyeket érintő intim, - vagy húgyúti panaszok, illetve a menopauzához és menstruációhoz kapcsolódó kellemetlen tünetek mellett az egyszerű megfázás vagy szénanátha enyhítésére is kínálunk alternatívát. A Phytotec Hungária széles termékportfóliója, amely ma már a vaspótlásra is nyújt kezelési lehetőségeket, immár két évtizede megtalálható a hazai gyógyszertárak polcain, a legtöbbjük recept nélkül.

  TERMÉKEINK:
  Akár hormonális, akár más eredetű a külső nemi szervek és a hüvely szárazsága, a hormonmentes Cikatridina hüvelykúp és kenőcs segítséget jelenthet a panaszok enyhítésében, mivel előnyös összetételüknél fogva helyreállítják a hüvelyhám és szövetek nedvességtartalmát, erősítik szerkezetét, tápanyagellátását, serkentik a regenerációs folyamatokat. Klinikai vizsgálatok is igazolják a Cikatridina hüvelykúp hatását, valamint egyenértékűségét lokális ösztradiol és vaginális lézerkezelésekkel. Mivel a tartósan fennálló változókori intim szárazság hosszú távú kezelést igényel, a Cikatridina hüvelykúpot belsőleg, a kenőcsöt külsőleg, önállóan vagy egymással kombinálva ajánlott alkalmazni. A tünetenyhítő hatásért, annak fenntartásáért a napi rendszerességű kúra a gazdaságos, nagyobb kiszerelésekkel szükség szerint folytatható, ismételhető.


  Bővebben: https://www.cikatridina.hu/  Az enyhe és középsúlyos menopauzális testi és lelki tünetek enyhítésére hormonmentes terápiás lehetőség a speciális gyógynövény-kivonatot tartalmazó Remifemin és Remifemin plus. Mindkét növényi gyógyszer a Cimicifuga racemosa – magyarul poloskavész – egyedülálló, úgynevezett iCR-kivonatát tartalmazza, amelynek hatásosságát és biztonságosságát számos klinikai vizsgálat igazolta. Egy 2013-as összefoglaló tanulmányból és egy 2021-es metaanalízisből kiderült, hogy a vizsgált Cimicifuga-kivonatok közül az iCR rendelkezik a legjobb hatásosságra és biztonságosságra vonatkozó adatokkal. A készítmények nemcsak a természetes menopauza tüneteinek enyhítésében jelentenek evidence-based, hormonmentes terápiás lehetőséget, hanem az általános és az ösztrogénérzékeny szerveken mutatott biztonságosságuk miatt olyan esetekben is, amikor a hormonkezelés ellenjavallt. A Remifemin és a Remifemin plus is szigorúan ellenőrzött, standard minőségű, a patikában vény nélkül kapható növényi gyógyszerek.

  Bővebben: https://www.remifemin.hu  Termékekhez kapcsolható nyomtatott információs anyagok igénylésének lehetősége orvosok számára, közvetlenül a Phytotec Bt-től


  Ha valamelyik információs anyagból szüksége lenne betegei számára, írjon közvetlenül nekünk, és mi eljuttatjuk önnek. Kérjük ne felejtse megírni, hogy hová küldjük a kért anyagokat.

  Köszönjük!

  Üdvözlettel:

  Phytotec Hungária
  info@phytotec.hu